28.6.09

WORKSHOP CBKOp 18 september trekt voor het derde achtereenvolgende jaar de Popronde door Rotterdam. De Popronde is in het kort omschreven: een avond lang bandjes in zo veel mogelijk tentjes. In opdracht van de Popronde en het Centrum Beeldende Kunst ga ik een workshop livefotografie geven op donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 september.

Het begint donderdag met de daadwerkelijke workshop in het CBK. Ik probeer door middel van tips, truukjes, sterke verhalen en een hoop plaatjes de deelnemers iets nuttigs bij te brengen. Op vrijdag worden de deelnemers losgelaten op de Popronde en de resultaten daarvan gaan we op zaterdag nog eens op ons gemak bekijken in het CBK.

De ingangseis is minimaal; neem je eigen camera mee. Ervaring met concerten fotograferen is geen vereiste. We hanteren een maximum van 15 deelnemers, dus wacht vooral niet te lang met aanmelden. Dat kan door een mailtje te sturen aan Barry van het CBK: b.vandruten@cbk.rotterdam.nl

Heb er natuurlijk ook even een postertje voor gemaakt, kon ik eindelijk mijn foto van een reusachtige Jelle van Face Tomorrow met een aspirant-fotograafje in de hoek eens gebruiken.